4. joulukuuta 2012

Glögiä ja vireää rakkautta


Viime torstaina vietimme pikkujouluja Vire-ryhmän kanssa. Ilahduttavan moni tarpoi lumimyrskyssä Myllypuroon Senioriverkon vieraaksi. Piparien, herkkuleipien, glögin ja kahvin lomassa juttelimme kuvapuhelimesta.

Laitteen ahkerimmat käyttäjät kertoivat, että kuuluvuusongelmia on ollut edelleen ja kuvaa ei ole aina näkynyt. Välillä yhteys on toiminut oikein hyvin. Ryhmäläiset olivat sitä mieltä, että laitteesta olisi todella paljon iloa, jos mukaan saisi liitettyä sairaanhoitajan tai lääkärin ja lisäksi omia ystäviä. Kun juttu lähti oikein lennokkaaksi, joku ehdotti, että Pieni piiri laitteen käyttäjille voisi perustaa ”Vireää Rakkautta” -treffipalvelun.

Ryhmän miespuoliset osallistujat saivat nyt mukaansa tunnukset, joilla he voivat kirjautua omalla kannettavallaan Pieneen piiriin. Harjoiteltiin miten kirjautuminen näin onnistuu. Kun kannettavassa tietokoneessa on mikrofoni ja kaiuttimet, onnistuu Pienen piirin käyttö selaimen kautta.

Pääsimme todelliseen joulutunnelmaan kun saimme kuulla live-musiikkia. Reijo soitti huuliharpulla meille tuttuja joululauluja. Todellinen virtuoosi. Tästä on mukava jatkaa, kokeilua on jäljellä vielä kuukauden verran.

Piparia ja joulun tunnelmaa.

Elävää musiikkia oli tarjolla.






















Senioriverkosta Minna ja Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti